Catering-palvelut, jotka jättävät muiston

Kotkan Klubin catering-palvelu ja henkilökunta varmistavat, että väki viihtyy. Tarjoamme kokonaisvaltaista tapahtumatuotantoa, joka sisältää kaiken tarvittavan ruoista esiintyjiin. Juhlatilan lisäksi järjestämme catering-palvelun räätälöidysti toiveidesi pohjalta. Halutessasi tarjoamme eri tilaisuuksiin sopivia menuvaihtoehtoja. Pyydä tarjous tilaisuuttasi varten ja Kotkan Klubin henkilökunta tekee juhlastasi unohtumattoman ja voit muistella juhlaasi lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen.

Valokuvat by Laura Karlin, Karo Holmberg, Kotkan klubi

Upeat juhlatilat Kotkan klubilla

Tarjoamme juhlatilat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, vuosijuhliin, tuote-esittelyihin, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kotkan Klubin juhlatilat tarjoavat tilaisuudellesi paitsi upean ja historiallisen miljöön, myös maistuvat catering- ja pitopalvelut. Arvokkaassa klubirakennuksessa kelpaa viettää juhlaa kuin juhlaa aina häistä syntymäpäiviin, cocktailtilaisuuksia, vuosijuhlia ja pikkujouluja. Meillä on juuri täydelliset puitteet järjestää hetkiä, jotka ovat maljan kohottamisen arvoisia. Voimme järjestää juhlat myös muissa tiloissa toiveesi mukaan.

Viihtyisät juhlatilat

Meillä on erikokoisia juhlatiloja ja kabinetteja, jotka olemme suunnitelleet palvelemaan erilaisia tarkoituksia ja erikokoisia tilaisuuksia. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, suosittelemme sopivaa tilaa teidän käyttöönne ja tarvittaessa tarjoamme kokonaisvaltaisen juhlapalvelupaketin, joka sisältää tilavuokrauksen ja catering-palvelun. Mikäli tarkoituksenne on myös kokoustaa, kabinetit sopivat erinomaisesti siihen tarkoitukseen.

  • Sali (150 hlö)
  • Flyygelisali (32 hlö)
  • Satamakabinetti (max. 16 hlö)
  • Rakentajakabinetti (8 hlö)
  • Salakapakka (24 hlö)
  • Kurssikabinetti (30hlö)

Yhteensä talossamme on noin 300 asiakaspaikkaa.