Varaa pöytä    044 751 2786  tai   info@kotkanklubi.com

Kotkan Klubi ry

Kotkan Klubi ry

Suomalaisen kulttuuriperinnön puolesta

Vuonna 1875 perustettu Kotkan Klubi ry on maamme vanhimpia klubeja. Se on poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka vaalii suomalaista kulttuuri- ja klubiperinnettä. Yhdistys omistaa ja ylläpitää vuonna 1927 valmistunutta, arvokasta klubikiinteistöään, jossa toimii myös ravintola Kotkan Klubi. Ravintola on kaikille avoin lounas- ja illallispaikka sekä kokous- ja juhlatila. Ravintolayrittäjä ja yhdistys toimivat tiiviissä yhteistyössä kehittäen niin ravintolan kuin yhdistyksen toimintoja, niiden pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä?

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua keskusteluun yhteiskunnallisista ja kaupungin asioihin vaikuttavista tekijöistä. Se järjestää myös kiinnostavia retkiä ja pitää toki huolta perinteikkäästä klubikiinteistöstään. Jäseninä on yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä yhteensä n. 150. Ravintola Kotkan Klubi tarjoaa vaihtuvia jäsenetuja jäsenille.


Haemme aktiivisesti uusia jäseniä. Mikäli olet kiinnostunut jäsenyydestä, saat lisätietoja hallituksen jäseniltä, esim. puheenjohtaja Ari-Pekka Saari 044 232 3203 tai varapuheenjohtaja Anja Salonsaari 0400 783 218. Ota yhteyttä!

Kotkan klubi