Varaa pöytä    044 751 2786  tai   info@kotkanklubi.com

Upeat juhlatilat Kotkan Klubilla

Tarjoamme juhlatilat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, vuosijuhliin, tuote-esittelyihin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.


Kotkan Klubin juhlatilat tarjoavat tilaisuudellesi paitsi upean ja historiallisen miljöön, myös maistuvan catering- ja pitopalvelut. Arvokkaassa klubirakennuksessa kelpaa viettää juhlaa kuin juhlaa aina häistä syntymäpäiviin, cocktailtilaisuuksia, vuosijuhlia ja pikkujouluja. Meillä on juuri täydelliset puitteet järjestää hetkiä, jotka ovat maljan kohottamisen arvoisia. Voimme järjestää juhlat myös muissa tiloissa toiveesi mukaan.

Juhlapalvelut, jotka jättävät muiston

Kotkan Klubin catering-palvelu ja henkilökunta varmistavat, että väki viihtyy. Tarjoamme kokonaisvaltaista tapahtumatuotantoa, joka sisältää kaiken tarvittavan ruoista telttoihin. Juhlatilan lisäksi järjestämme catering-palvelun räätälöidysti toiveidesi pohjalta. Halutessasi tarjoamme eri tilaisuuksiin sopivia menuvaihtoehtoja. Pyydä tarjous tilaisuuttasi varten ja Kotkan Klubin henkilökunta tekee juhlastasi unohtumattoman ja voit muistella juhlaasi lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen.

Pyydä tarjous juhlapalvelusta

Maukas catering- ja pitopalvelu

Meillä on vankka kokemus erilaisten tapahtumien pitopalvelusta. Voit esittää meille toiveesi mitä toivot tarjoilulta. Suosimme mielellämme sesongin mukaisia raaka-aineita ja huomioimme tarjoilussa myös erityistoiveet, kuten riistaruoat, merenelävät sekä tietysti myös erityisruokavaliot.


Viihtyisät juhlatilat

Meillä on erikokoisia juhlatiloja ja kabinetteja, jotka olemme suunnitelleet palvelemaan erilaisia tarkoituksia ja erikokoisia tilaisuuksia. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, suosittelemme sopivaa tilaa teidän käyttöönne ja tarvittaessa tarjoamme kokonaisvaltaisen juhlapalvelupaketin, joka sisältää tilavuokrauksen ja catering-palvelun. Mikäli tarkoituksenne on myös kokoustaa, kabinetit sopivat erinomaisesti siihen tarkoitukseen.

  • Sali (150 hlö)
  • Aava-, Meri- ja Mussalokabinetti (yhteensä 80 hlö)
  • Kurssikabinetti (30hlö)
  • Satamakabinetti (16 hlö)
  • Kaupunkikabinetti (14 hlö)
  • Teollisuuskabinetti (16 hlö)
  • Rakentajakabinetti (8 hlö)
  • Salakapakka (24 hlö)
  • Baarissa on noin 20 asiakaspaikkaa

Yhteensä talossamme on noin 300 asiakaspaikkaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juhlapalveluista!


Lue lisää Kotkan Klubin kotisivuilta.